Produk :Sutra Aromatherapy
  • SUTRA-Vital Force Aura7

Vitalforce Aura7 adalah spray untuk membantu melegakan dan merangsang tenaga. Pelbagai minyak essential akan membersihkan aura, menambah pengaliran tenaga, dan melindungi dari negative serta mengisi suasana sekeliling dengan tenaga positif tulen yang memberi kesan menganngkat dan memberi inspirasi. Antara minyak yang digunakan adalah:

 Lavender:
Memberikan kesan menyuburkan dan menyembuhkan ke atas badan, fikiran, semangat, dan perasaan emosi dari kebolehannya untuk menjadikan tenaga system manusia harmoni dan stabil. Suatu kesempurnaan untuk menyeimbangkan keadaan emosi yang keterlaluan seperti kejutan, kemarahan, kitidaksabaran, dan mudah marah. Juga bagi menghilangkan keadaan negative pemikiran dan mental seperti ketakutan dan kerisauan 

 Juniperberry:
Juniper berry menyahtoksid dengan kesan tertentu mengangkat dan menguatkan semangat ketika tenaga rendah dan lemah,dan memberikan kesan melegakan dan membersihkan ke atas pemikiran dan perasaan.

 
 Lemon:
Memberi tenaga dan menyegarkan badan dan pemikiran /minda. Kesan tertentu yang kuat darinya menambahkan kehidupan kepada otak dan meninggikan semangat.
 

 Clary Sage:
Minyak yang merangsang, menjana semula dan menggiatkan semula yang sangat bagus untuk membantu perawatan keadaan negatif seperti rasa gemuruh, lemah, ketakutan, dan kemurungan, menyuburkan jiwa, menghilangkan pemikiran dan perasaan negative, membantu melalui cabaran dan kesusahan, akhirnya melahirkan keadaan ketenangan dan kemanan.
 

 Eucalyptus: 
Minyak Eucalyptus adalah pembantu pernafasan yang kuat, yang mempunyai kesan yang kuat ke atas pernafasan. Ia merangsang pengambilan oksigen oleh tisu sel dan menambah pengedaran. Penambahan pengambilan oksigen dalam paru paru, menggalakkan peranan pembersihan dan pemulihan sel darah merah.
 

 Geranium:
Minyak Geranium dapat membantu menguhubung diri dengan diri sendiri dan ritma asli badan.
Ia juga diketahui sebagai sangat berguna dalam mengawal selia keseimbangan fizikal, mental, dan emosi dan mempunyai kesan untuk meningkatkan ketenangan emosi sekaligus membantu melegakan dari rasa kemurungan, gemuruh, dan ketakutan.

 
 Rosemary :
Rosemary menggalakan diri supaya bertindak kreatif, membebaskan diri dari kebiasaan negatif terutamanya bagus untuk menghilangkan kekusutan minda dan emosi. Ia meningkatkan kecerahan berfikir dan ruang untuk perkara dan kemungkinan baru. Ia merangsang system saraf utama, menambahbaik keintelektualan , dan otak kiri mengingat nombor dan fakta.

Tulis ulasan

Sila login atau mendaftar untuk membuat ulasan

SUTRA-Vital Force Aura7

  • RM57.00


Kami menerima pembayaran melalui medium Debit kad, Kredit kad atau pindahan bank sepertimana berikut:

             

Halaman pendaftaran sebagai peniaga (percuma) | Halaman memasukkan produk bagi peniaga berdaftar | Forum Rakan Niaga, berbincang dan bekerjasama dalam perniagaan | Time To Plug Network Entreprise

Klik pada video panduan dibawah untuk mempelajari cara membeli atau menjual di www.plazacentre.net
   
Merupakan kedai online, mementingkan amanah, beretika serta berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malasyaia SSM, Keyword kami: Malaysia, Jualan, Murah, Harga, Diskaun, Kedai, Online, Johor, Melaka, Pahang, Perak, Terengganu, Kelantan, Pulau Pinang, Perlis, Kedah, Selangor, Kuala Lumpur, Negeri Sembilan . Kami sentiasa mengadakan promosi, jualan murah untuk pengunjung. Kedai online promosi ini juga mesra pengguna, kedai online ini menggunakan kaedah shopping cart